начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Разбрах, че има хора, които си купуват стаж

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Разбрах, че има хора, които си купуват стаж

Мнениеот jrd. » 26 Май 2004, 11:39

Разбрах, че има хора, които си купуват стаж. Плащали на човек от НОИ и той прехвърлял осигурит. вноски за стаж от едно лице на друго. Всичко ставало по електронен път. Потърпевшите обикновено били млади хора , които работят в частни фирми.. Един прекрасен ден "младият" човек ще реши да се пенсионира и ще се окаже , че няма необх. стаж.
На мен ми липсват доста здравни осигуровки, не си знам положението обаче с другите осигуровки.
Някой има ли повече информация за далаверите в НОИ? Как да се защитим , за да не сме от потърпевшите.
jrd.

Re: КОРУПЦИЯ в НОИ

Мнениеот 444 » 26 Май 2004, 12:09

Ami, nali se seshtate, tova e sluh, koito e dostignal do Vas, no nishto pove4e, ako jelaete, uvedomete za celta kompetentnite darjavni organi!
444

Назад към Данъчно право