Моля, за съвет.
При напускане на работа, научих, че от счетоводството всеки месец са ми начислявани класове върху които, прибавени към заплатата са ми направени съответните удръжки.Заплатата си получавах "КЕШ" -като тинейджър джобните-с подпис на разходен ордер попълнен ...само малко име, без дата и сумата.Пояснявам : заплата 700,00+класове 33,06=733,06 и това е сумата върху която ме осигуряваха.Уговорката ми с управителя при постъпване беше 550,00. В договора пише +% класове.В крайна сметка е трябвало всеки месец аз да получавам 575,06 лв. Фишове, ведомост това го видях на финала, не че не са изпращани ...пращани са ама...Та като видях, бързо сметнах,че за 11 месеца са ми "спестени" 275,66 лв. Попитах: Що така и кога ще си получа "спестяванията"?Отговора беше зашеметяващ: НЯМАМЕ ТАКАВА УГОВОРКА! Ако някой знае и може да ми даде съвет какво да правя, мога ли да си получа класовете със задна дата, трябва ли да търся ИТ или ще се съдим.Ръководството на фирмата май знае за случая, ама май не е наясно ,че парите ги е видял някой друг.
- Дата и час: 23 Ное 2024, 18:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Изплащане на класове
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|