начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Въпрос относно срочен договор

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос относно срочен договор

Мнениеот telez » 03 Окт 2013, 20:18

Здравейте,
назначена съм на срочен дотовор на основание чл 68 ал 1 във връзка с чл 70 ал 1 по КТ за срок 12 месеца фиксирани точно с дата от до.
Въпросът ми е след изтичането на крайната дата ,дали договора става автоматично постоянен или трябва да се подпише нов договор. Или анекс към стария д-р?
Благодаря .
telez
Нов потребител

Re: Въпрос относно срочен договор

Мнениеот dobromirkd » 04 Окт 2013, 01:44

Едва ли ще те изтърпят цяла година, а пък ти мислиш и за по-нататък :lol:
dobromirkd
Потребител

Re: Въпрос относно срочен договор

Мнениеот telez » 04 Окт 2013, 06:30

8) Питам ,защото годината изтича тази седмица-да съм подготвен така да се каже .
Може да ги изнинадам и аз да ги предизвестя писмено за моето ,,неочаквано ,, решение :да се разделим или да остана :mrgreen:
telez
Нов потребител

Назад към Трудово право