начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Заключване

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Заключване

Мнениеот jkm1221 » 10 Юли 2014, 14:39

По повод заключване на предишната ми тема, защото на някой не му изнася, както всичко в държавата ни се потулва, искам да поясня на vaskovasko, че хонорара адвокатът си го е взел много преди да напише ИМ , а сега следва да го върне , което е видно от форума, който чета.
jkm1221
Нов потребител

Re: Заключване

Мнениеот vaskovasko » 10 Юли 2014, 14:57

Не ме разбрахте. Идеята ми беше за в бъдеще да им плащате след като си свършат работата. Не всички адвокати се навиват, но напоследък станаха много и със сигурност ще намерите такива.

ПП: Теми не заключвам, аз съм прост потребител.
vaskovasko
Потребител

Мнениеот jkm1221 » 10 Юли 2014, 17:42

Щеше да е хубаво, ако и адвокатите вземаха хонорара си след свършената работа като брокерите, въпреки че и те се изхитриха да вземат комисиона на преедварителен договор, а не след изповядване на сделката. На пръсти се броят адвокатите, които вземат хонорара си на две части. Надявам се, да не ми се налага повече да ползвам услугите на адвокат. :)
jkm1221
Нов потребител

Мнениеот neutralen » 10 Юли 2014, 19:34

:D Ако продължаваш да пишеш тук във форума против адвокатите, няма да можеш да ползваш адвокатска помощ даже и да ти се наложи :D Шегувам се, като теб :D
neutralen
Активен потребител

Назад към Трудово право