начало

БАН разпространи свободно трудове на водещи специалисти в подкрепа на борбата срещу домашното насилие БАН разпространи свободно трудове на водещи специалисти в подкрепа на борбата срещу домашното насилие

Здравейте имам следния проблем...

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Здравейте имам следния проблем...

Мнениеот dangho » 13 Яну 2015, 21:39

:D Работя на смени в МИНИ МАРИЦА ИЗТОК ЕАД...-12 ЧАСОВИ дневна- нощтна -2дни почивка, по време на почивката е четен от началника извънреден инструктаж за трудова злополука които тук са често явление ......но цялата смяна никой не ни е уведомил в продължение на месец и не сме се подписали, за което съответно бяхме наказани!!!Според Вас нормално ли е това?
dangho
Нов потребител

Re: Здравейте имам следния проблем...

Мнениеот doc03 » 13 Яну 2015, 23:48

Ако "МИНИ МАРИЦА ИЗТОК" ЕАД са преминали към МВР - това наказание е напълно нормално и в реда на ... нещата ... :-)

П.П. Но!
Ако някъде, в документ, регламентиращ задълженията на служителите на мините е записано "... служителят, явявайки се на работа е длъжен да се запознае с издадените в негово отсъствие заповеди и разпореждания, ... както и с промените в нормативните документи, правилници и инструкции, регламентиращи изпълнението на служебните му задължения, настъпили във времето, докато не е бил на работа ..." ... то тогава наказващият просто си е вързал гащите ... а и Ващите!
... помислете за другата страна на палачинката ...
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот dangho » 14 Яну 2015, 23:44

твърде неясен отговор ...ако началника не ме уведоми няма как да разбера че е имало такъв инструктаж....палачинките ги обичам с шоколад ...и че цялата управа са тъпи комунисти е факт???Все пак БЛАГОДАРЯ ЗА ИЗЧЕРПАТЕЛНИЯТ ОТГОВОР!!!
dangho
Нов потребител

Мнениеот bird_of_paradise » 15 Яну 2015, 09:30

Как да се подпишете, че сте уведомен за обстоятелства, които не са ви сведени до знанието?!? ( кофти започвам деня, но за втори път- абсурд!).
Обжалвайте заповедта за дисцилинарно наказание- ако някой трябва да бъде санкциониран, то това е челия инструктажа.
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
bird_of_paradise
Активен потребител

Мнениеот dangho » 15 Яну 2015, 09:38

bird_of_paradise написа:Как да се подпишете, че сте уведомен за обстоятелства, които не са ви сведени до знанието?!? ( кофти започвам деня, но за втори път- абсурд!).
Обжалвайте заповедта за дисцилинарно наказание- ако някой трябва да бъде санкциониран, то това е челия инструктажа.

БЛАГОДАРЯ ХУБАВ И УСМИХНАТ ДЕН ОТ МЕН!!!!
dangho
Нов потребител

Назад към Трудово право