- Дата и час: 23 Ное 2024, 00:47 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
актуализация на заплата
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
актуализация на заплата
Здравейте, интересувам се от следното: по професия съм учител. В момента съм по майчинство, което е до февруари 2016 г. През октомври 2015 г. ще има евентуално увеличение на работните заплати. За да се актуализира моята заплата трябва ли да се върна на работа за 10 дена и кога, ако увеличението е от 1 октомври или актуализацията с въпросния процент може да стане и при завръщането ми на работа през 2016 г. Другото, което ме интересува е реално как може да се вземе платен отпуск през 2016г. учебна година от 2014 г., 2015 г. стари учебни години при условие, че не се разрешава през учебно време платен отпуск.
- vik123
- Нов потребител
Re: актуализация на заплата
Връщате се на работа през м. февруари или началото на март 2016 г. когато му е времето за 10 работни дни, през които запушвате дупките на другите колеги вкл. които не са учители и възпитатели, подписвате с директора допълнително споразумение за новата заплата и си подавате заявление за ползване на полагащия Ви се платен годишен отпуск за 2014, 2015 и 2016 г. така че да я докарате да се върнете на работа за педагогическия съвет преди началото на учебната 2016/2017 година. Така се елиминира проблема да Ви се формира норматив за учебната 2015/2016 година.
- thebeast
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|