Моля за помощ имам няколко въпроса искам съвет как да постъпя
1. Работодателя ми изисква да си напиша молба за напускане без дати само да е разписана и да седи при него?
2. Понеже сме няколко човека отказахме разписването на молби това се съчета с даването на ваучери за храна допълнително към заплатата ни ваучерите ни ги дадоха 1 път вече трябва да ни дадът за още 2 месеца но ни ЗАЯВИХА че щом не искаме да напишеме молбите си няма да получиме ваучери.
3. Не искат да ни предоставят фишове за заплатите ни винаги има пролем с системата когато сме питали за нещо или изискваме нещо.
Понеже усетих на къде вървят нещата в момента ми тече молбата за напускане която доброволно изкарвам с предизвестието от 1 месец, но това което прави работодателя ми вече ми дойде в повече и най вече с това, което ни заявиха днес, че няма да ни изплатят ваучерите ако не си напишем молбите???
Моля някой да ме насочи какво да предприема.
- Дата и час: 25 Ное 2024, 23:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Изнудване от работодател
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Изнудване от работодател
Така и така ще напускате, пуснете му една жалба в инспекция по труда.
- bobi9
- Потребител
Re: Изнудване от работодател
Поддържам съвета на bobi9 , пуснете молба до инспекция по труда, а ако такъв сигнал бъде подаден и от други от колегите Ви още по-добре....
- elichkaa
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|