- Дата и час: 22 Ное 2024, 19:11 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Работодател твърди, че имаме заем към него
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Работодател твърди, че имаме заем към него
Здравейте! Мъжът ми работеше 2 години в едно предприятие, тъй като започната да му бавят заплатата в началото на септември си пусна 13 дни платена отпуска и до края на октомври е неплатена. В началото на месеца занесох молба за прекратяване на договора по взаимно съгласие, консултираха я с юрист, но ми казаха, че трябва той да отиде лично. Тази вечер директорът ми обяви, че имал да им връща заем от 900 лв. и че може да ми покаже документ за това. По принцип имат да му плащат 300 лв. за платената отпуска. Не знам дали това е оправдание, за да не му дадат парите. Той не помни да е подписвал нещо различно от ордери за взета заплата. Но е осигурен на 450 лв,, а всъщност е взимал 700 и се е подписвал за толкова взети – възможно ли е за това да се хванат, за да не му дадат последните пари?
- sashka11
- Младши потребител
Re: Работодател твърди, че имаме заем към него
А вас какво ви интересува кое е възможно и кое не? Една бъдеща възможност какво отношение има и към кое?
Съпругът ви напуска, оправя си документите, иска тези 300 лв., ако не му ги дадат имате два варианта - забравяте ги, завеждате дело за тях. Като заведете дело ще разберете защо работодателят му твърди, че има да дава 900 лв.
Съпругът ви напуска, оправя си документите, иска тези 300 лв., ако не му ги дадат имате два варианта - забравяте ги, завеждате дело за тях. Като заведете дело ще разберете защо работодателят му твърди, че има да дава 900 лв.
- ivanov_p
- Активен потребител
Работодателят е мошеник и се притеснявахме, че може да му е бутнал нещо да подпише. Днес пазчът не ни пусна да се видим с него, но щом казахме, че ще извикаме медии веднага „касиерката" каза по телефона, че единственото подписано е трудовия му договор.
- sashka11
- Младши потребител
Значи нямате повече работа с тях, пускате иск за неплатената отпуска и каквото стане. Добре е да го направите, защото ако има нещо срещу вас може да ви изработи с давностните срокове.
- ivanov_p
- Активен потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|