начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Въпрос за имейл

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос за имейл

Мнениеот ivan1980 » 17 Окт 2023, 10:59

Здравейте, имам мейл в абв и ми излезе скоро съобщение, че е имало неоторизиран достъп с ай пи адрес от САЩ. Иначе няма нищо изтрито от пощата. Вече си смених паролата с нова. Въпроса ми е ако пусна жалба дали може да се разбере кой ми е хакнал или няма смисъл,
ivan1980
Нов потребител

Re: Въпрос за имейл

Мнениеот guest1 » 17 Окт 2023, 20:28

Здравейте.

Общо взето - няма смисъл. Много е вероятно този IP адрес да е на публично място или публичния адрес на доставчика.При положение, че няма MAC идентификация на устройство - нищо няма да серазбере.

Препоръчвам не просто смяна на парола, а смяна на пощата. Примерно с gmail или hotmail,
Човек винаги може да се държи добре с онези, които са му безразлични.
Оскар Уайлд, „Портретът на Дориан Грей“

Това е само мнение, не сте длъжни да се съобразявате с него.
guest1
Активен потребител

Re: Въпрос за имейл

Мнениеот doondie » 18 Окт 2023, 11:45

Къде е излязло това съобщение?
Имало е достъп или опит за достъп?
Съответно жалба до кого да пускате и какво очаквате от нея, ако действително лицето е от САЩ и реално няма шанс да бъде установено и/или да му бъде потърсена отговорност?
Аз лично се отказах от АБВ Поща преди много години, тъй като изтриват всичкото съдържание на пощата, ако не е ползвана половин година.
'The best way to predict the future is to invent it!'
Аватар
doondie
Потребител

Назад към Общи дискусии