начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Регистрация-Клуб на пенсионера

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Регистрация-Клуб на пенсионера

Мнениеот млада юристка » 22 Апр 2005, 14:44

Здравйте колеги! Имам нужда от Вашата помощ. Налага ми се да регистрирам сдружение с нестопанска цел с общественополезна дейност - Клуб на пенсионера по ЗЮЛНЦ. Моля ви ако някой е регистрирал такова сдружение ако не го затруднява да ми "копне" Устава или поне Цели и предмет на дейност и Средства за постигане на целите на сружението. Ще Ви бъда мн.благодарна ако ми помогнете.
млада юристка

Re: Регистрация-Клуб на пенсионера

Мнениеот млада юристка » 25 Апр 2005, 10:45

Колеги никои ли не е регистрирал такова дружество????
млада юристка

Мнениеот botsanov » 25 Апр 2005, 12:35

Не виждам смисъла такъв клуб да бъде юридическо лице.За да си пият кафето кварталните пенсионери ли?
botsanov

Мнениеот Attorney at Law » 25 Апр 2005, 12:49

Доколкото ми е известно, клуб на пенсионера не е необходимо да се регистрира като юридическо лице, дори и по ЗЮЛНЦ, а е достатъчно да се регистрира в общината - мисля, че дори има наредби на общинските съвети по места, които регламентират процедурата по регистрация на тези клубове. Така, че най-добре попитайте служител в общината по местонахождение на клуба за конкретната процедура - компетентния служител би трябвало да е експерт от отдел "Социални и обществени дейности".
Attorney at Law

Мнениеот млада юристка » 25 Апр 2005, 15:27

Аз сам питала и на територята на общината ни има регистрирани кяколко Клуба по ЗЮЛНЦ.
млада юристка

Мнениеот krkamenova.. » 25 Апр 2005, 15:52

Колеги, младата юристка не пита дали има смисъл такава регистрация, затова вместо да мъдрувате, помогнете й конкретно, стига да можете...
Уважаема млада колежке, отдавна се занимавам отблизо с такава материя. Пишете ми на e-mail, ще помогна.
krkamenova..

Мнениеот mlada uristka » 25 Апр 2005, 16:44

Krkamenova... i-maila mi e mil787@abv.bg. 6te ti bada blagodarna ako mi pomogne6!!!
mlada uristka

Мнениеот .............. » 25 Апр 2005, 17:19

Вижти како, млада колиежке, вий са ибавате с нас.....
..............

Мнениеот Dineffff » 25 Апр 2005, 18:47

Колеги, добре е да се помага на начинаещите, а и материята е особена. Аз предлагам услугите си, като оставям на младата колежка място за размисъл. Тоест, мога да и изпратя сламка за спортен клуб, която тя да преосмисли, допълни и преработи, и едновременно с това добре да се запознае с материята.
мейлът ми е: damyano@abv.bg
Dineffff

Мнениеот mlada uristka » 26 Апр 2005, 16:03

Уважаема г-жо krakamenova, много Ви благодаря за разбирането. Аз Ви изпратих имейла си но ги го блокирах и ще ви помоля ако ми пишете да го направите на mil78@abv.bg.krkamenova.. написа:
mlada uristka

Назад към Семейни казуси