начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

ликвидация и майчинство

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ликвидация и майчинство

Мнениеот ели » 18 Май 2005, 09:38

в майчинство съм ,но март ме съкратена поради ликвидация на фирмата.от октомври до февруари не съм си получавала майчинството и болничните от фирмата(не са ми платени осигуровките).знам ,че докато не се платят не мога да си получа парите.Мога ли да си ги платя сама?
ели

Re: ликвидация и майчинство

Мнениеот ели » 18 Май 2005, 18:39

глас в пустиняяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
ели

Re: ликвидация и майчинство

Мнениеот ПИПО » 22 Юни 2005, 20:48

[quote="ели"]глас в пустиняяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя[/qНаправете жалба до местното РУСО.Ще Ви платят болничните,тъй като има закон при ликвидация как се процедира.uote]
ПИПО

Назад към Семейни казуси