- Дата и час: 22 Ное 2024, 01:52 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Учебник по юридически английски
|
|
Zdraveite kolegi, 6te vi bada mnogo blagodarna ako niakoi ot veche polu4ilite go mi go izprati i na men na hrisante@mail.bg. Blagodaria za loialnostta!
- kolejka2
Ako ne V i pritesnqvam,moje li da izpratite i na bojidara_k@yahoo.com.Predvaritelno Vi blagodarq!
- dara
- Нов потребител
Като гледам съм много закъсняла , ама все пак ... ако може и на мен ... gani_lawyer@mail.bg
Предварително мерси и дано не съм твърде нагла!
Предварително мерси и дано не съм твърде нагла!
- Гост
Който е от София - ще мога да му помогна евентуално, който не е - няма как да стане, т.е. има, но ще е мнооооого трудно, пък на мен не ми се рискува толкова много....
Dura lex, sed lex.
Dura lex, sed lex.
- lazar_petrov
- Младши потребител
hey, iskam i iaz materiali po juridicheski anglijski... mnogo shte mi trqbvat kato prikljucha s dyrjavnite i zapochna da si tyrsq rabota... ostavam s vpechatlenieto, che navsqkyde go iskat... please, somebody... send it to mishka_vn@abv.bg Thanks
- jiji-biji
юридически английски
lazar_petrov написа:Който е от София - ще мога да му помогна евентуално, който не е - няма как да стане, т.е. има, но ще е мнооооого трудно, пък на мен не ми се рискува толкова много....
Dura lex, sed lex.
Здрасти,
ще можеш ли и на мен да ми изпратиш учебника по юридически английски? e-mail: effexx@abv.bg
БЛАГОДАРЯ !
- Гост
Колега lazar_petrov нали на е-mail шяхте да го пращате - сега пък само в София....
И ако все пак имате такава възможност, ще съм Ви благодарен nkunev@dir.bg
И ако все пак имате такава възможност, ще съм Ви благодарен nkunev@dir.bg
- nkunev
- Младши потребител
Re: Учебник по юридически английски
lazar_petrov написа:juri написа:Търся някакъв учебник по юридически английски.
Предложения?................................
Juri, пич,
Хвърли един e-mail, мога да ти дам нещо по въпроса
Dura lex, sed lex.
- miroslavcho
- Нов потребител
Назад към Discussions in English
|
|