начало

ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс

Здравейте имам следния проблем...

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Здравейте имам следния проблем...

Мнениеот dangho » 13 Яну 2015, 21:39

:D Работя на смени в МИНИ МАРИЦА ИЗТОК ЕАД...-12 ЧАСОВИ дневна- нощтна -2дни почивка, по време на почивката е четен от началника извънреден инструктаж за трудова злополука които тук са често явление ......но цялата смяна никой не ни е уведомил в продължение на месец и не сме се подписали, за което съответно бяхме наказани!!!Според Вас нормално ли е това?
dangho
Нов потребител

Re: Здравейте имам следния проблем...

Мнениеот doc03 » 13 Яну 2015, 23:48

Ако "МИНИ МАРИЦА ИЗТОК" ЕАД са преминали към МВР - това наказание е напълно нормално и в реда на ... нещата ... :-)

П.П. Но!
Ако някъде, в документ, регламентиращ задълженията на служителите на мините е записано "... служителят, явявайки се на работа е длъжен да се запознае с издадените в негово отсъствие заповеди и разпореждания, ... както и с промените в нормативните документи, правилници и инструкции, регламентиращи изпълнението на служебните му задължения, настъпили във времето, докато не е бил на работа ..." ... то тогава наказващият просто си е вързал гащите ... а и Ващите!
... помислете за другата страна на палачинката ...
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Мнениеот dangho » 14 Яну 2015, 23:44

твърде неясен отговор ...ако началника не ме уведоми няма как да разбера че е имало такъв инструктаж....палачинките ги обичам с шоколад ...и че цялата управа са тъпи комунисти е факт???Все пак БЛАГОДАРЯ ЗА ИЗЧЕРПАТЕЛНИЯТ ОТГОВОР!!!
dangho
Нов потребител

Мнениеот bird_of_paradise » 15 Яну 2015, 09:30

Как да се подпишете, че сте уведомен за обстоятелства, които не са ви сведени до знанието?!? ( кофти започвам деня, но за втори път- абсурд!).
Обжалвайте заповедта за дисцилинарно наказание- ако някой трябва да бъде санкциониран, то това е челия инструктажа.
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
bird_of_paradise
Активен потребител

Мнениеот dangho » 15 Яну 2015, 09:38

bird_of_paradise написа:Как да се подпишете, че сте уведомен за обстоятелства, които не са ви сведени до знанието?!? ( кофти започвам деня, но за втори път- абсурд!).
Обжалвайте заповедта за дисцилинарно наказание- ако някой трябва да бъде санкциониран, то това е челия инструктажа.

БЛАГОДАРЯ ХУБАВ И УСМИХНАТ ДЕН ОТ МЕН!!!!
dangho
Нов потребител

Назад към Трудово право